Radio Lyra 

 

 

 

Me indnjat te thell dhe dhimbje ne shpirt morem lajmin e hidhur ,qe sot u nda nga jeta degjuesi dhe bashkpunëtori i Radio Lyrës ,rapsodi Shaban Hamzaj. Andaj,stafi i Radio Lyres dhe dëgjuesit se saj,ndajnë dhembjen me familjaret,farefisin de miqet e tij. NGUSHELLIME TE GJITHËVE.

Për shumë mot Pashkët paqja,bekimi,lumturija,falja dhe dashuria mbretërofshin në familjet tuaja Stafi i Radio Lyra !

NA NDIQNI: Të shtunën me datën 08.04.2017,duke filluar nga 22.oo deri në 24.oo do te jemi me emisionin e rregullt "E shtuna poetike". Mysafir i emisionit poeti Sylë Bajrami. Emisioni është i drejtpërdrejtë dhe dëgjuesit mund te kontaktojn përmes skajpit ,në adresën e radios (live:radiolyra). Autor dhe moderator i emisionit Agim Drenica www.radiolyra.com

31.03.2017 www.radiolyra.com nga ora 22:00-24:00 " ME VLERAT E FOLKLORIT BURIMOR " Me rapsodet e mirënjohur Tahir Seferi dhe Isa Lamallari Në moderim : Gëzim Krasniqi dhe Xhemë Buçi

 

                       Nesër me datën 11.02.2017,në emisionin e"Shtuna Poetike"

Dëgjues të nderuar dhe dashamirë të fjalës   së bukur artistike,ju njoftojmë që nesër me fillim në ora 22:00 deri në 00:00,në valët e Radio Lyra,do keni rastin të njiheni me krijuesin Halil Xani,i cili do të jetë mysafir.

Poeti Halil Xani,shkruan për fëmijë dhe humor.Emisioni është i drejt përdrejt dhe ju mund të kyqeni që të përshendesni apo të pyesni mysafirin përmes skypes të radios(live:radio lyra).Emisioni është i drejtëpërdrejt  në radiolyra.com,ju mirëpresim.