Warning: The magic method Gallery_Video::__wakeup() must have public visibility in /www/radiolyra.com/public_html/wp-content/plugins/gallery-video/video-gallery.php on line 86
Skema programore

Skema programore


E Hënë

00.00-08.00  Muzikë e përzgjedhur

12:00-14:00  Mesdita me Zanen

20.00-22.00  Krejt nga pak

22.00-03:00  Emisioni i  Natës me Viktorin

o3:00-05:00  Emisioni me Nolin

E Marte

00.00-08.00  Muzikë e përzgjedhur

12:00-14:00  Mesdita me Zanen

20.00-22.00  Krejt nga pak

22.00-03:00  Emisioni i  Natës me Viktorin

o3:00-05:00  Emisioni me Nolin

E Merkure

00.00-08.00  Muzikë e përzgjedhur

12:00-14:00  Mesdita me Zanen

20.00-22.00  Krejt nga pak

22.00-03.00  Emisioni i  Natës me Viktorin

o3:00-05:00  Emisioni me Nolin

E enjte

00.00-15.00 Muzikë e përzgjedhur

12:00-14:00  Mesdita me Zanen

20.00-22.00 Krejt nga pak

22.00-23.00 Të mendojmë Pozitivisht

23:00-03:00 Emisioni i natës me Viktorin

o3:00-05:00  Emisioni me Nolin

E premte

00.00-08.00 Muzikë e përzgjedhur

12:00-14:00   Mesdita me Zanen

20.00-22.00 Krejt nga pak

22.00-03.00  Emisoni i natës me Viktorin

o3:00-05:00  Emisioni me Nolin

E shtunë

00.00-12.00 Muzikë e përzgjedhur

????             Mes/pasdita me Zanen

20.00-22.00 Krejt nga pak

22.00-24.00 Të Qeshim së bashku

24:00-???     Emisioni i natës me Viktorin

o3:00-05:00  Emisioni me Nolin

E dielë

00.00-09.00 Muzikë e përzgjedhur

14:00-17:00 Pasdita me Viktorin

17:00-19:00 Emisioni me Noli Show USA

20.00-22.00 Emisioni shëndeti dhe bimët aromatiko mjekësore

22:00-24:00 Emisioni i natës me Viktor Prenaj

o3:00-05:00  Emisioni me Nolin